De asemenea, Uti Construction And Facility Management caută studenți și absolvenți cu profil tehnic (hidrotehnică, automatică și informatică, ingineria instalațiilor, inginerie mecanică și robotică, construcții) care vor să facă practică în cadrul societăţii. Stagiile de internship sunt plătite, iar activitatea de învățare la locul de muncă se face sub coordonarea unor mentori cu experiență.
Compania are în prezent peste 890 de angajați în toate regiunile României.
Uti Construction And Facility Management a avut cifră de afaceri de circa 45 de milioane de euro în 2022, iar pentru anul 2023 oficialii companiei estimează afaceri de peste 77 de milioane de euro, luând în calcul contracte semnate.
Compania e unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de facility management din România.
În 2023, UTI CFM derulează proiecte pentru aeroporturi din România: extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului Internațional Sibiu și a Aeroportului Internațional Satu-Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrală pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul Internațional George Enescu Bacău, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din țara noastră pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.
Compania furnizează servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru aeroporturi (Otopeni, Cluj), infrastructuri energetice (Hidroelectrica – Ecluza Română Porțile de Fier II), bănci, centre comerciale, spații de birouri și mall-uri.