UTOK anunţă i700, cea mai ieftină tabletă cu procesor Intel din România

UTOK, unul dintre brandurile româneşti din domeniul IT&C al SKIN MEDIA,  lansează i700, prima tabletă din gamă cu procesor Intel® Atom™.
Economica.net - lun, 02 iun. 2014, 09:27
UTOK anunţă i700, cea mai ieftină tabletă cu procesor Intel din România

Modelul i700 reprezintă o premieră pentru UTOK, fiind prima tabletă proprie cu procesor Intel® Atom™, la 1.2 GHz. Conform testelor de benchmark, aceasta este cu până la 50% mai rapidă decât tabletele cu procesoare Dual Core din gamă.

O alta premieră pentru UTOK este folosirea sistemului de operare Android 4.4 KitKat, cea mai recentă versiune oferită de Google. Alături de un display de 7 inch, cu rezoluţie 1024×600 pixeli şi tehnologie de economisire a energiei LVDS, UTOK i700 devine cea mai accesibilă tabletă cu astfel de specificaţii. 

“Incorporarea Intel® Atom™ în tableta UTOK i700 reprezintă un pas foarte important pentru noi, întrucat putem pune în mâinile consumatorilor de tehnologie portabila, performante care fac viaţa mai uşoară.”, a declarat Cristina Bârtan, Marketing Manager UTOK.

Specificaţiile UTOK i700 sunt completate de memoria internă de 8GB, posibilitatea extinderii acesteia cu până la 32GB, 1GB memorie RAM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 şi o baterie de 3000 mAh, ce asigură o autonomie de până la 5 ore.

“Suntem încantati sa anuntam astăzi un nou design de tableta cu procesor Intel, alături de UTOK. Obiectivul nostru este să acoperim fiecare categorie de preţ şi fiecare diagonală cu tablete Intel Inside”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România si Bulgaria.

UTOK i700 este disponibilă la precomandă în magazinele partenere, cu un preţ recomandat de 299 lei, urmând ca livrările să fie efectuate începand cu 6 iunie 2014.

Te-ar mai putea interesa și
Prima anvelopă de iarnă din lume. Nouă decenii de la Nokian Kelirengas
Prima anvelopă de iarnă din lume. Nouă decenii de la Nokian Kelirengas
Nokian Tyres evocă trecerea a 90 de ani de la debutul primei anvelope de iarnă din lume. Kelirengas și Hakkapeliitta, două inovații care au schimbat modul de deplasare al vehiculelor....
Ciucă: Ratingul acordat României de S&P lobal reprezintă o dovadă a stabilităţii economice la care contribuie în mod direct toţi cetăţenii şi companiile care sunt buni platnici
Ciucă: Ratingul acordat României de S&P lobal reprezintă o dovadă a stabilităţii economice la care contribuie ...
Ratingul de ţară al acordat României de agenția S&P lobal, de BBB-/A3, este "o dovadă a stabilităţii economice la ...
Liderul conservatorilor germani promite că țara va avea un rol mai important în UE dacă CDU va câștiga alegerile
Liderul conservatorilor germani promite că țara va avea un rol mai important în UE dacă CDU va câștiga alegerile
Liderul Uniunii Creştin-Democrate din Germania (CDU), Friedrich Merz, a promis sâmbătă că ţara sa va avea un rol mai ...
Compania Alro Slatina se arată optimistă în privința accesului său pe piața nord-americană, dominată în ultimii ani de producătorii din China
Compania Alro Slatina se arată optimistă în privința accesului său pe piața nord-americană, dominată în ultimii ...
Perspectivele pentru exporturile de aluminiu românesc cât şi european pe piaţa nord-americană, dominată în ultimii ...