Vila Retezat din Sinaia, scoasă la licitaţie cu un preţ de începere de 1,2 milioane de euro
Liman a contribuit la elaborarea planurilor Palatului Albert de Rothschild din Viena, realizate sub îndrumarea arhitectului Gabriel-Hippolyte Destailleur şi a Casei de vânătoare a prinţului Christian de Hohenlohe-Ohringen de la Javorina, Slovacia.
Acesta a participat şi la restaurarea bisericilor Sfântul Nicolae și Sfinții Trei Ierarhi din Iaşi şi a Bisericii episcopale de la Curtea de Argeş. În slujba Casei Regale, pe lângă Castelul Pelișor și proiectul complex de reamenajare a Peleșului, Liman semnează și alte proiecte cum ar fi Cuibul Prințesei (1894), extinderea Palatului Cotroceni, casa Prințului Carol din București, cabana Regelui Ferdinand din Lăpușna, reamenajarea Castelului Bran, și câteva clădiri în Sinaia: Vila Economat, Corpul de Gardă, Grajdurile Regale sau Vila Retezat.
După moartea arhitectului, casa a fost cumpărată de academicianul Anastasie Simu (1854-1935), doctor în ştiinţe politice, mare iubitor de artă si colecţionar pasionat, primul român care a ridicat un muzeu particular, la Bucureşti, în 1910.
În 1927 Simu a donat statului român cele peste 1.200 de opere de pictură, grafică, sculptură şi artă decorativă adunate de-a lungul anilor.
Vila este renovată și funcțională, oferind în acest moment servicii de cazare în opt camere, două apartamente și o garsonieră și având o evaluare de 8.8/10 pe una dintre cele mai importante platforme de rezervări online. Proprietatea, construită în 1911, are 16 camere, 12 băi, circa 1.000 mp construiţi şi un teren de 2.150 mp.