Wall Street Memes crește cu 30% pe Dextools după lansarea Stellar, iar Meme Kombat pare să-i urmeze calea (P)

Wall Street Memes (WSM) a apărut ca subiect de dezbatere în rândul traderilor și entuziaștilor din lumea volatilă a criptomonedelor. În urma unei lansări remarcabile, valoarea sa pe Dextools a crescut cu 30%.
Ion Dobreanu - mar, 03 oct. 2023, 17:14
Wall Street Memes crește cu 30% pe Dextools după lansarea Stellar, iar Meme Kombat pare să-i urmeze calea (P)

Începând cu 29 septembrie, Wall Street Memes are un preț de $0,045620, cu un volum de tranzacționare de $1,7 mln în 24 de ore. Moneda a crescut aproximativ 30% în valoare în ultima zi.

Cifrele detaliate privind capitalizarea pieței rămân evazive, dar ceea ce este clar este că oferta sa maximă rămâne a fi de 2.000.000.000 de monede WSM, în timp ce oferta de aprovizionare pusă în circulație nu a fost încă confirmată.

Cumpără $WSM

OKX oferă acum tranzacții spot pentru monedele Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes (WSM) a fost adăugată în lista piețelor de tranzacționare spot ale OKX, care e una din principalele burse de criptomonede din lume. Această listă a fost extrem de așteptată de când WSM a strâns aproape 30 de milioane de dolari pentru a face finanțarea mai accesibilă și a contesta practicile tradiționale de pe Wall Street în favoarea persoanelor obișnuite.

OKX este prima bursă de criptomonede majoră care facilitează tranzacționarea WSM față de USDT (Tether), ceea ce reprezintă o etapă semnificativă revoluționară în aspirația monedei către o adoptare mai largă și o disponibilitate de tranzacționare mai vastă. Să aruncăm o scurtă privire asupra prorietăților tehnice.

Predicție de preț pentru Wall Street Memes

Din punct de vedere tehnic, intervalul de timp ales pentru analiză este de 4 ore. Nivelurile cheie ale prețurilor de urmărit includ un punct pivot de 0,0399 USD, iar potențialele puncte de rezistență sunt de 0,04701 USD, 0,05678 USD și 0,07221 USD. Pe de altă parte, punctele imediate de reper se găsesc la 0,03303 USD, urmat de 0,02478 USD și 0,01997 USD.

Dacă ne aprofundăm asupra indicatorilor tehnici, putem observa că indicele de forță relativă (RSI) este în prezent la 71. Acest lucru sugerează că activul este la moment supracumpărat, luând în considerare că orice valoare RSI peste 70 indică de obicei o astfel de condiție.

Prețul actual al activului este ușor peste Media Mobilă Exponențială de 50 de zile (MAE 50), fiind de 0,04166 USD, indicând o tendință optimistă pe termen scurt.

Graficul de prețuri Wall Street Memes – Sursa: Tradingview

Modelele grafice evidențiază și mai mult un model dublu de majorare la 0,0470 USD, acest model având rol de pivot. Dacă Wall Street Memes ar reuși să depășească acest nivel, ar putea urma o creștere semnificativă de preț. În schimb, coborârea sub nivelul respectiv ar putea sugera o micșorare semnificativă de preț.

Tendința generală se invăluie în jurul modelului dublu de majorare de 0,0470 USD, deci valorile peste acest model indică majorarea prețurilor, iar valorile sub acest nivel indică micșorarea prețurilor pentru monedele WMS. Ca și în cazul tuturor întreprinderilor cripto, investitorii ar trebui să rămână vigilenți, în special din cauza naturii imprevizibile a meme-coin-urilor.

Cumpără $WSM

Meme Kombat: Criptomoneda alternativă

Lansat recent pe piață, tokenul $MK, emis de Meme Kombat, îmbină conceptele de meme cu jocurile de luptă și asigură jucătorilor două surse de câștig: activ și rezidual. Tokenul oferă în prezent o miză APY de 112%. În Cartea albă a proiectului se subliniază că tokenul nativ al Meme Kombat Token ($MK) reprezintă elementul central al ecosistemului său financiar.

Una dintre principalele caracteristici ale platformei Meme Kombat o reprezinta posibilitatea de a face pariuri, ceea ce oferă investitorilor posibilitatea de a obține un venit pasiv constant prin APY. Utilizatorii își pot conecta în siguranță portofelele cripto la platformă și își pot miza tokenurile $MK.

30% din totalul de tokenuri $MK sunt rezervate pentru a asigura staking-ul și recompensele în joc. Această abordare de alocare încurajează utilizatorii să-și depoziteze în siguranță monedele, promovând un mediu sigur și stabil.

După o perioadă de minim 14 zile, utilizatorii pot opta să-și retragă tokenurile sau să continue să facă mize pentru a beneficia în mod constant de beneficiile APY.

Pre-vânzăre Criptomonede și Tactici de Pariuri

Meme Kombat oferă o varietate de opțiuni de pariere, inclusiv Player-vs-Player și Player-vs-Game, oferind metode alternative pentru investitorii în criptomonede. În plus, cu toate că prevânzarea a fost lansată recent, platforma a reușit deja să atragă peste 60.000 USD într-o singură zi.

Obiectivul final de al aceste pre-vânzări este de a atinge nivel stabilit în valoare de 10 milioane de dolari, fiecare token $MK având un preț de 1,667 de dolari. Primii participanți la această pre-vânzare beneficiază de posibilitatea de face staking automat cu tokenurile sale.

Platforma urmează să scoată în evidență mai multe funcții atractive ale jocului între octombrie și noiembrie 2023, în timp ce se va derula premiera sezonului 1 de Meme Kombat, care vizează să mențină angajamentul jucătorilor. Până la sfârșitul anului 2023, investitorii pot anticipa lansarea Meme Kombat 2, care va veni cu și mai multe funcții de joc îmbunătățite.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Wizz Air lansează prima rută de lung-curier în 2025
Wizz Air lansează prima rută de lung-curier în 2025
Wizz Air începe din 2 iunie 2025 zborurile de lung-curier, care vor fi operate cu primul avion Airbus A321XLR (Extra Long Range) din flotă. Prima rută este Abu Dhabi - Milano și durează șapte......
Azerbaidjan negociază livrări de gaze în alte trei state europene
Azerbaidjan negociază livrări de gaze în alte trei state europene
Azerbaidjanul poartă discuţii referitoare la extinderea exporturilor sale de gaze naturale în cel puţin trei noi ţări ...
OPPO reînnoiește parteneriatul cu UEFA pentru următoarele trei sezoane
OPPO reînnoiește parteneriatul cu UEFA pentru următoarele trei sezoane
OPPO a anunțat reînoirea parteneriatului cu Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) pentru următoarele trei sezoane, ...
90% din solicitările de pe portalul Registrului Comerţului au fost procesate automat de roboţi – Ministrul Digitalizării
90% din solicitările de pe portalul Registrului Comerţului au fost procesate automat de roboţi – Ministrul Digitalizării
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a declarat vineri, la Bistriţa, că 90% din solicitările ...